Mini Motor Racing X

The Binary Mill
Arvosteluita:
7

arvostelut

Game Reactor

Lisätty yli 3 vuotta sitten
Värikkäästä ja äänekkäästä ulkoasustaan huolimatta peliä vaivaa eräänlaisen persoonallisuuden puute.
Lue arvio
70

KonsoliFIN

Lisätty 2 kuukautta sitten
Nostalgia sekä japanilainen outous on pelisarjassa edelleen vahvasti läsnä, minkä lisäksi biisivalikoima toimii, eikä liikkeentunnistuksen herkkyyskään haittaa liiemmin nautintoa.
Lue arvio
60

Respawn

Lisätty 2 kuukautta sitten
Silloin tällöin hauskaa, kuten benjihyppy ilman köyttä.
Lue arvio
50

KonsoliFIN

Lisätty kuukausi sitten
Mikäli sarja ei kuitenkaan ole ennestään tuttu ja vapaaottelun maailma kiinnostaa, voi arvosanaan huoletta lisätä vielä yhden tähden: kehittäjien ilmeinen rakkaus lajiin sekä sopiva tasapainottelu hauskuuden ja vaativuuden välillä muodostavat vallan toimivan sekä näyttävän paketin.
Lue arvio
60

KonsoliFIN

Lisätty 24 päivää sitten
Alkuinnostuksen laannuttua uskon pelille käyvän samalla tavalla kuin Animal Crossingille muutama vuosi sitten: vierailen maailmassa pikaisesti päivittäin, kurkkaan onko mitään uutta tapahtunut ja loggaan pois.
Lue arvio
60

Fintendo

Lisätty 22 päivää sitten
Tällä hetkellä Fashion Dreamer sisältää turhan vähän tekemistä ja itsensä ilmaisemiseen tarvittavia työkaluja, jotta 50 euron hintalappu tuntuisi oikeutetulta.
Lue arvio
60

Fintendo

Lisätty 7 päivää sitten
Retrokokoelmia kovin usein koristavat historiikit, konseptitaiteet ja muut vastaavat sisällöt loistavat myös poissaolollaan, joten Iremin enemmän tai vähemmän tunnettuja klassikoita ei voi suositella kuin kovimmille shmup-fanaatikoille.
Lue arvio
50